به گزارش
خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان؛ مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان گفت : در اجرای طرح نظارت بر مراکز پذیرایی این رستوران به دلیل عرضه کالای غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی ،استفاده از رنگ مصنوعی در پخت غذا و استفاده از مرغ و گوشت تاریخ مصرف گذشته در پخت غذا تعطیل شد.
رضا قشلاقی افزود: در اجرای طرح های نظارتی که از ابتدای امسال تاکنون در حال اجرا است، فعالیت بدون مجوز، عدم رعایت مقررات صنفی و عدم رعایت مقررات بهداشتی و محیطی مهمترین تخلفات واحدها و مراکز پذیرایی بوده است.
وی گفت: این طرح ها با همکاری ادارات بهداشت ، دامپزشکی ، اتاق اصناف ، گردشگری و تعزیرات حکومتی مداوم بصورت محسوس و نامحسوس در حال اجرا است.
انتهای ییام/