خطر بروز بیماری های قلبی ـ عروقی در مبتلایان به دیابت، با مصرف نمک افزایش می یابد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، مسئول بهبود تعذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت :مصرف غذاهای فیبردار نظیر حبوبات، سبزی و میوه، جو و سبوس برای مبتلایان به دیابت و پیشگیری از دیابت در افراد عادی بسیار تاثیر گذار است.

نسرین علیزاده افزود:مبتلایان به دیابت باید از مصرف حجم زیاد مواد غذایی در یک وعده بپرهیزند و لبنیات کم چرب جایگزین لبنیات بسیار چرب کنند.

وی گفت: زیاده روی در مصرف قندهای ساده برای همه افراد ممنوع و مضر و با عواقب جبران ناپذیری همراه است.

انتهای پیام/آ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.