به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، مسئول بهبود تعذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت :مصرف غذاهای فیبردار نظیر حبوبات، سبزی و میوه، جو و سبوس برای مبتلایان به دیابت و پیشگیری از دیابت در افراد عادی بسیار تاثیر گذار است.
نسرین علیزاده افزود:مبتلایان به دیابت باید از مصرف حجم زیاد مواد غذایی در یک وعده بپرهیزند و لبنیات کم چرب جایگزین لبنیات بسیار چرب کنند.
وی گفت: زیاده روی در مصرف قندهای ساده برای همه افراد ممنوع و مضر و با عواقب جبران ناپذیری همراه است.
انتهای پیام/آ