به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، کارشناس بیماری های غیر واگیر مرکز بهداشت بجنورد گفت: یکی از مهمترین شیوهها در جهت حفظ سلامتی بیماران مبتلا به تالاسمی رعایت رژیم غذایی مناسب است.
قربانعلی سجادی افزود : مصرف روزانه میوه و سبزیجات به میزان کافی در بیماران مبتلا به تالاسمی توصیه میشود زیرا این مواد، خطر بروز گرفتگی عروق را کاهش میدهد.
وی با بیان اینکه این بیماران باید به مصرف مواد معدنی دیگر توجه خاصی داشته باشند و تا جایی که میتوانند بدن خود را سالم نگه دارند مصرف کلسیم را نیز توصیه نمود.
وی حضور ویتامین D برای جذب کلسیم در بدن ضروری است، بنابراین افراد مبتلا به تالاسمی باید مواد سرشار از ویتامین D را فراموش نکنند که زرده تخممرغ، لبنیات و ماهی از این گروه هستند.
وی همچنین مصرف مواد سرشار از اسید فولیک و مکمل اسیدفولیک را به این بیماران توصیه می کند.
انتهای پیام/آ