به گزارش خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آسمان شب بخشی از طبیعت است که کمتر به آن توجه میک نیم. از یک طرف گسترش شهرنشینی و افزایش انعکاس نورهای مزاحم در آسمان که مانع دیده شدن طبیعت آسمان شب می شود و از طرفی دغدغه ها و مشغله های زندگی باعث شده که کمتر کسی یک شب را به دور از محل زندگی و زیر آسمان پر ستاره تا صبح سر کند. هدف از عکاسی آسمان شب به تصویر کشیدن این بخش از طبیعت فراموش شده ایران است.
عکس نخست از طبیعت بی نظیر و آسمان مهتابی شمال کشور است، این تصویر سایه زمین یکی از پدیده هایی نجومی است که دو بار در روز، یکی بعد از غروب و دیگری قبل از طلوع خورشید اتفاق می افتد که در آن میتوان سایه ایجاد شده ی زمین را در فضا دید، در عکس بخش تاریک لب افق سایه ی زمین است.
این تصویر یکی از دریاچه های بی نظیر اطراف سی سخت در استان کهکیلویه و بویر احمد است، دیدن چنین طبیعتی زیر نور ماه لذتی وصف ناشدنی دارد.
این عکس در سرمای منفی ده درجه در ارتفاعات گیلان در آذرماه 94گرفته شده است.
این عکس زیبا مقارنه دو سیاره مشتری و زهره را در ارتفاعات 3000 متری بندپی استان مازندران و برفراز ابرها در هنگام غروب خورشید نشان می دهد.
ستاره سهیل پرنورترین ستاره صورت فلکی شاه تخته و دومین ستاره ی پرنور آسمان است که یک ناظر از روی زمین با چشم غیر مسلح می تواند ببیند، این ستاره در عرض های جغرافیایی شمالی ایران قابل رویت نیست اما در عرض های جنوبی مثل بوشهر، هرمزگان و در زمستان در ارتفاع مناسبی برای رویت با چشم غیر مسلح قرار می گیرد. این عکس از طلوع ستاره سهیل درکوه های اطراف روستای چاووشی بوشهر و در بهمن ماه 94 گرفته شده است.
این عکس از یک کلبه جنگلی در میان جنگل های دالخانی در شمال ایران و در یک شب مهتابی گرفته شده است.
در این عکس سیاره سرخ رنگ مریخ در سپیده دم به زیبایی قابل مشاهده است، در قسمت سر صورت فلکی عقرب (بالای تصویر سمت راست و پرنورترین جسم در تصویر) سیاره مریخ رو میتوان به زیبایی نظاره گر شد. این عکس در کویر ابوزیدآباد و در اسفند ماه 94 گرفته شده است.
انتهای پیام/