استفاده از غذا درامتحانات باید در وعده‌های متعدد و با حجم کمتری در هر وعده باشد تا قندخون فرد نیز در طی روز و زمان درس خواندن متعادل بماند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ شیرمستی کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است از دمنوش رقیق "عسل و نعناع" به جای کافئین به منظور افزایش هوشیاری استفاده کرد.

 وی استفاده از غذاهای پرحجم، چرب و نفاخ را برای ایام امتحانات نامناسب دانست و افزود: این غذاها مدت بیشتری در معده باقی می‌ماند که این امر خونرسانی به سایر قسمت‌های بدن از جمله سلول‌های مغزی را کاهش می‌دهد و خواب آلودگی را نیز در پی خواهد داشت.

این کارشناس تغذیه با اشاره به اهمیت وعده صبحانه قبل از امتحان نیز خاطرنشان کرد: استفاده از شیره خرما و انگور، عسل، حلواشکری یا یک بشقاب فرنی همراه با بادام پودر شده برای این وعده مناسب است.
این کارشناس تغذیه خواب کافی را نیز از دیگر اصول مهمی عنوان کرد که افراد باید در ایام امتحانات مد نظر داشته باشند.


انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.