به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی از قوچان علیرضا قدرتی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون939 هزار و صد قطعه جوجه یکروزه گوشتی در کارخانه جوجه کشی شهرستان تولید شده که از این مقدار 288200 قطعه در داخل استان و 650900 قطعه به خارج استان فرستاده شده است .
وی خاطر نشان کرد : برای واحدهای پرورش مجوز بهداشتی صادرمی شود که هدف از این کار اعمال ضوابط بهداشتی و قرنطینه ای و توسعه توان نظارت بهداشتی بر واحدهای مرغداری می باشد و همچنین برای حمل مرغ گوشتی ملزم به دریافت مجوز سلامت می باشند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان افزود: طیور پرورشی بعلت دوره کوتاه پرورش و رسیدن به وزن بالا در این مدت از حساسیت بالایی نسبت به بیماری ها برخوردار بوده، که این خود مستلزم انجام اقدامات و نظارت های بهداشتی ویژه در هر دوره جوجه ریزی میباشد.
علیرضا قدرتی گفت :رعایت نکات قرنطینه ای – بهداشتی در مراکز پرورش، کاهش و کنترل بیماری های عفونی را به همراه داردکه سبب بازدهی و سودآوری در صنعت طیور خواهد داشت.
انتهای پیام//