به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، اين ماما با 26 سال سن و 4 سال سابقه خدمت با ارائه خدمات چشمگير و ارزنده كه از چشم وزارت متبوع پنهان نشده بود موفق به كسب اين عنوان نمونه کشور گردید.
نجفي حاجي ور در خصوص دليل انتخاب خود بعنوان ماماي نمونه كشوري گفت: در فروردين سال 95 هيأت نظارت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به همراه كادر معاونت درمان دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز از بلوك زايمان بيمارستان اميد لالي ديدن و با ارزيابي شاخص نجات جان مادر، مشاهده شواهد و مستندات موجود اين افتخار نصيب بنده شد.
وي با اشاره به مواجهه مكرر با شرايط سخت در راستاي نجات جان مادر در خصوص موردي كه باعث جلب نظر وزارتخانه قرار مي گيرد اظهار كرد: با توجه به نبود حضور متخصص زنان در بيمارستان و با عنايت به حساس بودن وضعيت مادران باردار گاهي مجبور به اعزام آنان به شهرستان مسجدسليمان مي شويم.
اين ماما بیان داشت: در يك شب باراني 2 مادر باردار از عشاير سخت گذر شهرستان لالي در وضعيت پره اكلمپسي و فشار 180/ 110 و ديگري با سن حاملگي 41 هفته و فشار خون 150/90 به زايشگاه مراجعه كردند كه شرايط پرخطر هر دو زايمان محرز و تصميم به اعزام آنان به بيمارستان 22 بهمن مسجدسليمان گرفته شد و با توجه به كمبود آمبولانس مجبور به انتقال هر 2 مادر باردار از طريق تنها آمبولانس موجود در زايشگاه شديم.
وي افزود: در طول مسير و هنگام انتقال اين مادران باردار، كوه ريزش كرد و با ايجاد اين استرس وضعيت بيماران نيز رو به وخامت بيش تري رفت و در كنترل مجدد وضعيت مادران باردار متوجه افزايش فشار خون آنان شدم.
نجفي تصریح کرد: با وجود احتمال ريزش مجدد كوه آمبولانس و بيماران را رها نكرده و دارو درماني بيماران را شروع كردم كه متاسفانه به دليل نبودن هيچ گونه خطوط ارتباطي در آن منطقه، امكان ايجاد ارتباط و درخواست كمك وجود نداشت.
آسيه نجفي حاجي ور اذعان داشت: خوشبختانه پس از گذشت چند ساعت مسير جاده كه با ريزش كوه مسدود شده بود با كمك چند نفر از اهالي منطقه باز شد و بيماران نيز در وضعيت ثابت شده به بيمارستان منتقل شدند و در بدو ورود يكي از بيماران زايمان كرد كه هم مادر و هم نوزاد سالم بودند و ديگري هم تحت درمان قرار گرفت.
وي با بيان اينكه راه اندازي كلاس هاي آموزشي زايمان فيزيولوژيك در شهرستان لالي از ديگر اقدامات انجام شده بوده است، اظهار كرد: با حمايت دكتر حسين خمسه مدير شبكه بهداشت و درمان لالي، مدير داخلي و مدير پرستاري بيمارستان توانستيم در راستاي ترويج زايمان طبيعي از آبان 94 در فضاي اتاق عمل بيمارستان كه به صورت منفعل در آمده بود دوره هاي آموزشي زايمان فيزيولوژيك را براي مادران باردار برگزار كنيم كه خوشبختانه در طول برگزاري 3 دوره از اين كلاس ها تمام مادران باردار شركت كننده جز دو مورد موفق به زايمان طبيعي شدند.
نجفي در پایان با تشكر ويژه از خانم فريبا تيشه زن مسئول امور مامايي معاونت درمان دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور بيان داشت: در واقع تمام كادر بهداشت و درمان لالي ايثارگراني هستند كه با وجود مشكلات عديده همچنان به بهترين شكل مطلوب خدمات بهداشتي و درماني مورد نياز را به ساكنان اين شهرستان ارائه مي كنند و اين عنوان نمونه متعلق به همه همكاران بلوك زايمان بيمارستان اميد شهرستان لالي مي باشد.
لالي در شمال خوزستان با حدود 80 هزار نفر جمعيت در سال 1382 از مسجد سليمان جدا و شهرستان مستقل شد.
انتهای پیام/گ