وی با اشاره به اینکه از نظر منطقی عدم دفن یک هزار تن پسماند قابل قبول نیست، گفت: حرکتهایی که شهرداری با پیگیری شورای اسلامی شهر آغاز کرده، حرکتهای خوبی است و امیدوارم اولین کارخانه تبدیل زباله به انرژی در تبریز تا سه تا چهار ماه آینده شکل بگیرد.
نجفی با اشاره به اینکه کارخانه تولید برق و انرژی از پسماند تاکنون در کشور وجود نداشته است، گفت: انصافاً در راهاندازی این کارخانه تمام دستگاهها مربوطه شهرداری را همراهی میکنند اما به دلیل تغییراتی که وزیر نیرو در تعرفههای خرید انرژی انجام داد سال گذشته در این خصوص به مشکل خوردیم؛ باید قوانین پایدار باشد واین قوانین پایدار در توسعه کشور نقش دارد، زیرا سرمایهگذار در سایه وجود قوانین پایدار اقتصادی حاضر به سرمایهگذاری خواهد بود.
شهردار تبریز با اشاره به اینکه آموزش شهروندان از کارهای اساسی و مهم سازمان مدیریت پسماند و شهرداری است، گفت: تبریز برای اولین بار در بین شهرهای کشور به عنوان پایتخت گردشگری شهرهای اسلامی انتخاب شده است که باید از این فرصت نهایت استفاده را کرده و از آن پاسداری کنیم.
نجفی با اشاره به اینکه شیوه جمعآوری پسماند در باید مدرن باشد، گفت: ماشینآلات جمعآوری پسماند در تبریز دو برابر شده و و ضروری است تمام مراحل جمعآوری پسماند در شهر مکانیزه شود.
وی با تأکید بر اهمیت سیستم تبدیل زباله تر به مواد ارزشمند در هتلها، مجتمعهای بزرگ و مجموعههایی نظیر مجتمع پتروشیمی تبریز گفت: 30 درصد پسماندهای شهر در مجتمعها و واحدهای اقامتی اتفاق میافتد که اگر اینها مجموعهها ساماندهی شود در میزان پسماندهای جمعآوری شده شاهد کاهش محسوس خواهیم بود و در نتیجه این امر صرفهجویی در هزینه اتفاق خواهد شد.