به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ در این نشست رئیس انجمنهای میراث فرهنگی استان آذربایجانغربی با اشاره به نقش مهم اقشار مختلف مردم در حفاظت و حراست از آثار طبیعی و تاریخی و میراث فرهنگی کشورگفت: هدف از تشکیل انجمنهای میراث فرهنگی در شهرها و بخشهای استان بهرهگیری از توان مردمی در حفاظت و حراست از آثار و محوطههای تاریخی و باستانی در سطح استان است.
وی افزود: با راه اندازی این انجمنها، سطح حفاظت و نظارت بر میراث فرهنگی در مناطق مختلف استان افزایش یافته و میزان تخریب بناها و محوطههای تاریخی نیز تا حد قابل توجهی کاهش خواهد یافت.
پاشاپور در پایان افزود: در شهرستان تکاب 142 محوطه و 14 بنای تاریخی ثبت شده ملی وجود دارد که ده درصد کل آثار طبیعی و تاریخی استان آذربایجانغربی را شامل میشود.
در ادامه این نشست ابوالحسن فتاحی عضو شورای شهر، با تشکر از پیگیریهای فرماندار شهرستان تکاب و بخشدار تخت سلیمان در خصوص وضعیت نابسامان مجموعه آبگرم تخت سلیمان افزود: متأسفانه به علت عدم توجه مسئولین میراث فرهنگی و گردشگری استان، وضعیت مدیریتی این مجموعه مورد اعتراض مردم منطقه و گردشگران قرار گرفته است.
وی با تأکید بر نقش مسئولان در توجه بیشتر و نظارت دقیقتر بر وضعیت میراث فرهنگی شهرستان تکاب افزود: جلب مشارکت روستائیان، دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاها در حفاظت از میراث فرهنگی و آثار طبیعی و تاریخی شهرستان تکاب بسیار ضروری است.
در پایان این نشست نادر پلنگی به عنوان رئیس انجمن میراث فرهنگی بخش مرکزی معرفی و احکام سایر اعضای این انجمن نیز اهدا گردید.
انتهای پیام/ب