به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مهرداد شریفی اظهار کرد: کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز در هنگام بازدید از یکی از سردخانه های نگهداری موادغذایی در مناطق تحت پوشش، متوجه مقدار زیادی فرآورده های خام دامی در بسته های 10 کیلویی فاقد مشخصات بهداشتی شدند که پس از ضبط و تنظیم صورتجلسه مواد غذایی مشکوک، نمونه برداری توسط شبکه دامپزشکی شهرستان انجام شد.
وی افزود: پس از مشخص شدن آلودگی، محموله توقیف شد و با اخذ مجوز قضایی با همکاری اکیپی مشترک از مرکز بهداشت غرب اهواز، دامپزشک، مراجع قضایی و سازمان پسماند شهرداری، پنج هزار کیلو گوشت و خمیر مرغ غیر بهداشتی، معدوم گردید.
شریفی با بیان اینکه گوشت و خمیر مرغ معدوم شده در شرایط غیر بهداشتی و نامعلوم و بدون هیچگونه نظارتی تهیه شده بود، خاطر نشان کرد: ورود اینگونه محصولات در فرآوری مواد غذایی همچون سوسیس، کالباس و..می تواند سلامت شهروندان را با تهدید جدی مواجه کند و خواستار توجه و نظارت بیشتر سازمانهای متولی شد.
رییس مرکز بهداشت غرب اهواز بیان داشت: خمیر مرغ تولید شده در شرایط نامعلوم و غیر بهداشتی، میتواند منبع باکتریهای بیماری زا مانند سالمونلا، استافیلوکوکوس، آرئوس، انتروهموراژیک اشریشیاکلی مانند E.coli0157:H، لیستریا مونوسایتوژنز، پرسینیا انتروکولیتیکا و باکتریهای عامل فساد مانند سودوموناس باشد، بنابراین کیفیت گوشت مرغ مورد استفاده، اهمیت فراوانی دارد و باید در شرایط بهداشتی تهیه و توزیع گردد و تحت نظارت جدی سازمان دامپزشکی قرار گیرد.
انتهای پیام/گ