استفاده از میوه‌های قرمز رنگ می‌تواند در کاهش چربیها و فشار خون موثر باشد.

 شهاب اولیایی متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: فشار خون بالا یک عامل خطر در بحث نارسایی قلب به شمار می‌رودکه گرفتگی عروق خونی و بینایی را در پی دارد.

وی ادامه داد: ژنتیک  و عوامل محیطی مانند چاقی، مصرف الکل ،نمک زیاد ،‌غذاهای پر چرب ، استرس،  نقش مهمی در فشار خون دارد.

اولیایی تصریح کرد: عوامل موثر درایجاد فشارخون، مصرف بیش از حد نمک، سدیم و پتاسیم دو الکترولیت بوده که وقتی در خلاف جهت هم عمل کنند می‌توانند ایجاد فشار خون کنند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد:بعضی از میوه‌ها حاوی پتاسیم هستند خانواده کلم می‌توانند فشار خون را کم کنند.

 اولیایی  اظهار کرد: میوه‌هایی که رنگشان قرمز  است به دلیل وجود رنگدانه‌هایی به اسم آنتوسیانین می‌توانند در کاهش چربیها ،قند و فشار خون کمک کنند و میوه های مثل  آلبالو ،گیلاس،توت فرنگی،انار، انگور های کبودی رنگ  در کاهش فشار خون می‌توانند موثر باشند.

انتهای پیام/
برچسب ها: آلبالو ، میوه ، فشارخون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.