وی ادامه داد: ژنتیک و عوامل محیطی مانند چاقی، مصرف الکل ،نمک زیاد ،غذاهای پر چرب ، استرس، نقش مهمی در فشار خون دارد.
اولیایی تصریح کرد: عوامل موثر درایجاد فشارخون، مصرف بیش از حد نمک، سدیم و پتاسیم دو الکترولیت بوده که وقتی در خلاف جهت هم عمل کنند میتوانند ایجاد فشار خون کنند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد:بعضی از میوهها حاوی پتاسیم هستند خانواده کلم میتوانند فشار خون را کم کنند.
اولیایی اظهار کرد: میوههایی که رنگشان قرمز است به دلیل وجود رنگدانههایی به اسم آنتوسیانین میتوانند در کاهش چربیها ،قند و فشار خون کمک کنند و میوه های مثل آلبالو ،گیلاس،توت فرنگی،انار، انگور های کبودی رنگ در کاهش فشار خون میتوانند موثر باشند.
انتهای پیام/