سمنو از جوانه ی گندم تهیه شده و در سلامت افراد و پیشگیری از پاره ‌ای از بیماری‌ها معجزه می ‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، در کشور ما به ویژه درکرمان سمنو پختن از سنت های مهم و بومی است و هم اکنون به عنوان یکی از معروف ترین سوغات کرمان محسوب می شود.

سمنو دارای ویتامین‌های A، E، K و گروه B است و به دلیل دارا بودن کلسیم و پتاسیم مصرف متعادل آن به افراد سالمند و کسانی که دچار پوکی استخوان هستند، توصیه می‌شود.

فسفر آن قابل توجه بوده و برای رشد مغزی کودکان و زنان شیرده مفید است. آهن، اسیدفولیک و ویتامین‌های گروه B آن عاملی برای خون‌ سازی و تنظیم هورمون‌ها بوده و می ‌تواند در رفع خستگی و آرامش اعصاب تأثیر گذار باشد.

هر سمنویی نخرید

سمنویی که به صورت فله‌ ای تهیه شود، می‌تواند حاوی مقادیر زیاد شکر باشد. همچنین از خرید سمنویی که در اماکن عمومی به صورت روباز در معرض انواع آلودگی‌های ویروسی، عفونی و هوای آلوده به سرب و جیوه است اجتناب کنید.

سمنو به دلیل بافت چسبناک مستعد پذیرش انواع آلودگی‌ها بوده و طعم ترشیدگی و مزه کپک نشان‌دهنده فساد آن است.

انتهای پیام/ی

برچسب ها: جوانه گندم ، سمنو ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.