درخشانپور متخصص طب سنتی در گفتگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در باره انواع مسمومیتهای غذایی گفت: معمولا در فصل بهار و تابستان به دلیل گرمای شدید هوا، فساد غذایی شایع است اما برای بر طرف کردن این فساد توصیه میشود مقدار زیادی آب روزانه مصرف شود تا بدن دچار کم آبی و مسمومیت غذایی نشود .
وی افزود: شربتی که با آبلیمو و شکر درست میشود میتوان با لیمو ترش تازه و عسل آن را تهیه و مصرف نمود این شربت نیز در تابستان و برای جلوگیری از مسمومیت ها موثر است.
درخشانپور تاکید کرد: شربت عسل و لیمو ترش تازه برای از بین بردن عفونتهای روده و معده موثر است.
وی در ادامه گفت: بدن چون در مسمومیتهای غذایی ویتامین و پتاسیم از دست میدهد میتوان برای جایگزینی آن از سیر و موز استفاده کرد.
درخشانپور در پایان گفت: ممکن است مسمومیت غذایی باعث از دست دادن آب بدن شود برای بر طرف کردن این عارضه از نارنج ، گریپ فروت، شربت عسل و لیمو ترش تازه استفاده نمایید و بعد از مصرف این مواد بهتر است ماده غذایی دیگری میل نشود تا مسمومیت به طور کامل بر طرف شود.
انتهای پیام/