به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،یزدانی در کارگروه رفع موانع تولید در بندرعباس افزود:گفت: راه اندازی دوباره این واحدها به ۱۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که از محل منابع بانکی، صندوق های زیر پوشش وزارت صنعت، معدن و تجارت و استفاده از منابع خارجی(یوزانس) تامین شود.
مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران با اشاره به اجرای 2 هزار طرح صنعتی در کشور افزود: از این میزان بیش از 300 طرح و واحد صنعتی در هرمزگان در دست اجراست که بیش از 130 طرح بالای 60 درصد پیشرفت دارند که در مقایسه بامیانگین کشوری رقم بالایی است.
یزدانی گفت : بر اساس بخشنامه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی بانک ها مکلف اند ، واحدهای صنعتی مصوب در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را از بدهی های غیر جاری و چک های برگشتی مستثنی کنند و وثیقه های مازاد واحدها را به میزان تسویه حساب ها آنها آزاد کنند .
وی افزود: در صندوق های تابع وزارت صنعت معدن و تجارت منابع خوبی برای صدور ضمانت نامه و حمایت از واحدهای تولیدی تا میزان 3 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است .
مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران با اشاره به واگذاری زمین در 17 شهرک صنعتی هرمزگان گفت: 50 درصد اعمال تخفیف در قیمت گذاری واحدهای صنعتی واقساط طولانی مدت و پیش پرداخت کم از جمله مشوق ها برای هدایت سرمایه گذاران به این شهرک هاست.
وی افزود: شرکت های دانش بنیان،نخبگان و ایثارگران هم از تخفیف های ویژه ای برای سرمایه گذاری در شهرک های صنعتی برخوردار می شوند.
مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران گفت:948 شهرک و نواحی صنعتی در کشور وجود دارد که همه به ایجاد اشتغال و رفع محرومیت کمک می کنند .
یزدانی افزود: اکنون ۸۷ هزار و ۶۰۹ واحد صنعتی در کشور دارای پروانه بهره برداری هستند .
وی گفت : در شهرک های صنعتی کشور هزار و ۹۹ واحد صنعتی به تملک بانکها در آمده اندکه از این شمار ۲۷۶ واحد به صورت کامل متوقف هستند و بقیه نیز با کمتر از ظرفیت اسمی خود فعالیت میکنند.
مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران با اشاره به زیر ساخت های مناسب شهرک های صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی هرمزگان برای استقرار سرمایه گذاران افزود: در این شهرک ها آب و برق و گاز و تلفن موجود است و در شهرک هایی که این زیر ساخت ها را ندارند و تقاضا محور باشند زیر ساخت ها ایجاد می شود .
استاندار هرمزگان گفت: بین 31 استان کشورهرمزگان پارسال رتبه سوم را ازنظر فعال بودن واحدهای صنعتی را کسب کرده که مرهون تلاش مدیران استانی است.
جاسم جادری نداشتن اختیارات کافی در دستگاهای استانی از مهمترین مشکلات استان دانست و افزود: برای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی باید بخشی از اختیارات از تهران به استانها منتقل شود تا مدیران استانی با قدرت و اختیارات بیشتری تصمیم بگیرندو سازمان ها و نهادهایی که درآمد و امکانات دارند نیزدر اجرای طرح های اقتصادمقاومتی مشارکت کنند
وی گفت: برای رفع موانع تولید در استان باید نحوه پرداخت تسهیلات بانکی نیز اصلاح شود و در چهار چوب برنامه های اقتصاد مقاومتی تسهیلات با بهره کمتر پرداخت شود.
انتهای پیام/ر