بهار نارنج به شکوفه های درختان مرکبات گفته می شود.
از این شکوفه ها برای تهیه دمنوش و مربا استفاده می شود.
گیلان 11هزار و 118 هکتار باغ مرکبات دارد.
دبیر جشنواره بهار نارنج امروز گفت : در این جشنواره مواد غذایی و فرآورده های بهار نارنج به همراه صنایع دستی هنرمندان گیلان در 36 غرفه در معرض نمایش و فروش گذاشته شد.
منوچهر مهدی پور افزود : اجرای موسیقی محلی و آیین های بومی از دیگر برنامه های جشنواره استانی بهار نارنج بود.
وی اضافه کرد : این جشنواره با همکاری شهرداری ، شورای اسلامی و اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری شهرستان لنگرود برگزار شد.
معاون امور مجلس ، حقوقی و استان های سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور در حاشیه برپایی جشنواره استانی بهار نارنج در لنگرود گفت : جشنواره های بومی - محلی راهکاری برای حفظ سنت ها و آداب بومی است.
اسدالله درویش افزود : در زمان کنونی بیش از 100 جشنواره بومی - محلی در کشور برگزار می شود.
وی با اشاره به نقش جشنواره های بومی – محلی در رونق صنعت گردشگری اضافه کرد : با برپایی این جَشنواره ها توانمندی های گردشگری مناطق مختلف بیشتر معرفی می شود.
مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گیلان هم گفت : در گیلان جشنواره های مختلفی در مناطق جلگه ای و کوهستانی برگزار می شود که نشان دهنده فرهنگ غنی این استان است .
رضا علیزاده افزود : تلاش می کنیم جشنواره های بومی- محلی گیلان را ثبت ملی کنیم.
وی اعلام کرد : در زمان کنونی 16 میراث معنوی گیلان ثبت ملی شده است.
رضا کحالی شهردار لنگرود هم از نبود درختان مرکبات در محل برگزاری جشنواره گله کرد و گفت : قرار است در پارک فجر که یکی ازبزرگترین پارک های لنگرود است 150 اصله نهال درختان مرکبات کاشته شود.
انتهای پیام/م