به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مقصود اسعدیسامانی – دبیر انجمن شرکتهای هواپیمایی - تصریح کرد: با توجه به شرایطی که بر ناوگان هواپیمایی ایران در طول سالهای گذشته حاکم بوده تعدادی از هواپیماییهای کشور دیگر امکان پرواز پیدا نکردند که در این میان بخشی از آنها اسقاطی به حساب آمده و دیگر امکان پرواز برایشان وجود ندارد.
دبیر انجمن شرکتهای هواپیمایی با بیان این که خارج کردن این هواپیماها از فرودگاههای کشور فرآیندی زمانبر بوده و اقدامات مخصوص به خود را میطلبد تاکید کرد: تمامی ایرلاینهایی که هواپیماهای زمینگیرشان در فرودگاههای کشور باقی مانده در طول هفتههای گذشته اقداماتی را برای خارج کردن این پرندهها انجام دادند که تا این لحظه چند فروند از این هواپیماها به طور کامل از محوطه فرودگاهی تخلیه شدهاند.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه جنس مواد به کار رفته در این هواپیما سنگین و سخت است باید فرآیند خرد کردن برخی از آنها در محل اجرایی شود تا محمولهها به طور کامل از فرودگاههای کشور بیرون بیایند.
اسعدی سامانی در پاسخ به این سوال که تا چه میزان امکان استفاده از این هواپیماها برای اهداف گردشگری و توریستی وجود دارد نیز گفت: خارج کردن هواپیما از فرودگاه به شکلی که بتوان در جایی دیگر از آن استفاده گردشگری و یا رستورانی کرد کاری سخت است، زیرا در ابتدا باید مکانی مشخص برای استفاده از آنها تعبیه شود و البته وضعیت جابهجایی آن از فرودگاه به محیط های خارجی برنامه ریزی شود.
دبیر انجمن شرکتهای هواپیمایی افزود: ایرلاینها آمادهاند در صورتی که هر یک از سرمایه گذاران بخش خصوصی نسبت به این موضوع اعلام آمادگی کند، شرایط را برای فراهم آوردن مقدمات لازم برای این کار به وجود بیاورد.
به گفته وی در حال حاضر بخش قابل توجهی از هواپیماهایی که در فرودگاهها باقیمانده تمام قطعات مفیدشان را به دیگر هواپیماها واگذار کردهاند و از اینرو در صورتی که گزینههایی مانند استفادههای توریستی از این هواپیماها فراهم نشود احتمالا اسقاط تنها گزینه پیشروی ایرلاینها در این زمینه خواهد بود.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/