به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حسن پلارک رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات در آئین افتتاح این بیمارستان گفت: بیمارستان امام زین العابدین (ع) برای ارائه خدمات پزشکی به زائران و مجاوران ساخته شده و هزینه احداث و تجهیز آن از محل کمک های مردمی تامین شده است.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات افزود: بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی امام زین العابدین(ع) با بخشهای دندانپزشکی، اطفال، چشم پزشکی، زنان و زایمان، ناباروری، پاتولوژی، پوست، اورتوپدی، گوش، حلق و بینی، واحد CCU و ICU، آندوسکوپی و کولونوسکوپی، اتاقهای عمل، بستری اورژانس برای رفاه حال زائرین و مجاورین حرمهای شریفه ساخته شده است.
وی تصریح کرد: پس از سقوط حزب بعث، افزایش تصاعدی زائران و مشتاقان زیارت اهل بیت علیهم السلام و نیز کمبود مراکز بیمارستانی تخصصی و نیاز روز افزون زائران و مجاوران، ایجاب میکرد که ستاد بازسازی عتبات عالیات بخشی از اقدامات و پروژه های خود را به حوزه بهداشت و درمان اختصاص دهد. وی افزود: اقدامات عمرانی و بازسازی و نوسازیهای ستاد بازسازی عتبات عالیات در قالب بیش از ۱۵۰ پروژه زیارتی و غیر زیارتی در نجف، کوفه، مسیب، کاظمین، سامرا و بلد به ویژه شهر مقدس کربلا در سه بخش ایجاد خدمات رفاهی و بهداشتی، راه اندازی خدمات بیمارستانی و پزشکی و بازسازی، نوسازی و توسعه حرمهای مطهر در اعتاب مقدسه صورت پذیرفته است.
پلارک با تجلیل از کارشناسان و کادر فنی طراحی و احداث این بیمارستان افزود: در کربلای معلی علاوه بر پروژه های بازسازی و نوسازی و توسعه حرم مطهر امام حسین(ع) ساخت مجمع خدماتی و رفاهی سیدالشهدا (ع) و بیمارستان امام زین العابدین (ع)، آبرسانی به مراکز شهری و اقامتی، تهیه و نصب آب شیرین کن ها، راه اندازی موکب ها و خدمات دهی در موسم اربعین از جمله پروژه های غیرزیارتی است که جهت ایجاد رفاه و بهداشت برای زائران و مردم عزیز کربلا راه اندازی شده است.
براساس این گزارش، شیخ عبد المهدی کربلایی تولیت حرم مطهر امام حسین(ع) نیز در این مراسم با تجلیل از اقدامات ستاد بازسازی عتبات عالیات گفت: با راهاندازی این بیمارستان تخصصی دیگر بیماران برای درمان محبور به خروج از کربلا و کشور نیستند.
انتهای پیام/