به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛بیشتر افراد به محض استفاده از محتوای تخم مرغ، پوستهای آن را دور میاندازند در حالی که با این کار خود را از خواص آن ماده محروم میکنند. در واقع، پوست تخم مرغ سرشار از مواد معدنی مختلف همچون کلسیم است. جذب و هضم این منبع کلسیم برای بدن بسیار آسانتر از منابع دیگر است.
تحقیقات نشان داده کلسیم موجود در پوست تخم مرغ شبیه به کلسیم موجود در استخوانها و دندانها است. این نوع کلسیم علاوه بر استحکام دندان و استخوان، کلسیم مورد نیاز بافتها و عصبها را تامین میکند. از طرف دیگر، پودر پوست تخم مرغ سبب کاهش فشار خون و کلسترول میشود.
نصف قاشق پودر پوست تخم مرغ حاوی حدود 1000 تا 1500 میلی گرم کلسیم است. برای بهرهمند شدن از خواص پوست تخم مرغ ابتدا چند تخم مرغ را به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا باکتریها و میکروبهای آن زدوده شود. بگذارید سرد شوند سپس آنها را خرد کرده تا به پودر تبدیل شوند و آن پودر را در شیشهای تمیز نگه دارید. میتوانید از آن در غذاها، نوشیدنیها و اسموتیها استفاده کنید.
منبع: Healthy Food Team
انتهای پیام/