وی با اشاره به انتخاب استان آذربایجان شرقی به عنوان استان پایلوت در بحث اقتصاد مقاومتی از سوی هیات دولت، گفت: در سایه این موضوع حمایت بیشتر دولت از فعالان اقتصادی و صادرکنندگان این استان قابل پیش بینی است.
نواداد با تاکید بر جمعبندی و ارایه طرحهای مختلف حمایتی توسط کارگروه صادرات غیرنفتی استان، افزود: جلسات این کارگروه جهت افزایش روزافزون صادرات غیرنفتی استان باید خروجی داشته باشد.
وی، حضور بخش خصوصی را در این کارگروه ضروری و سودبخش عنوان کرد و گفت: بخش خصوصی نیازمند حمایت بوده و در سال جاری این موضوع به جهت تحقق اقتصاد مقاومتی از اهمیت بیشتری برخوردار است.
وی همچنین بر فعالیت مستمر گمرک بار هوایی (کارگو) تاکید کرد و آن را از نیازهای اصلی صادرات از استان برشمرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی نیز از تشکیل میزهای صادرات به روسیه، عراق، ترکیه، جمهوری آذربایجان و آفریقا در آذربایجان شرقی خبر داد و افزود: اتاق بازرگانی تبریز به عنوان پارلمان بخش خصوصی، هدایت این میزها را بر عهده خواهد داشت.
حسین نجاتی همچنین اعلام کرد: اولین هولدینگ صادراتی روسیه فعالیت خود را در تاتارستان و روسیه آغاز کرده است و افزایش صادرات غیرنفتی این استان تا سه میلیارد دلار را دنبال میکند.
وی میزان صادرات غیرنفتی این استان در سال گذشته را 2 میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: این در حالی است به دلیل تحریمها، فرش دستبافت آذربایجان شرقی و کنسانتره مس با تولید سالانه 270 هزار تن به عنوان مزیتهای صادراتی این استان، با مشکل صادرات مواجه بود.