نامهربانی میزبانان، آوارگان سوری را ناچار کرد به هنرهای خود متوسل شده و در غربت نیز نانِ بازوی خود را بخورند.

وقتی چالشِ آوارگی به فرصت تبدیل می‌شود!
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، "میهول سریواستافا" در مقاله‌ای در روزنامۀ فایننشال تایمز، از سوری هایی نوشت که چالشِ آوارگی را به فرصت تبدیل کردند.

بر پایه این گزارش، "ریمو فواد" مردی 50 ساله است که در حلب، شیرینی پزی داشت و سه سال پیش که از شهر خود آواره شد، جز دفترچۀ خانوادگیِ دستورِ ساخت شیرینی، چیزی نداشت.

وی ابتدا در مصر و سپس در لبنان سعی کرد قنادی دایر کند، اما هر دو تلاش او ناکام ماند.

ریمو در این زمینه می گوید: در مصر، مشتری ها برای خرید شیرینی هایم، پول نداشتند و در لبنان، اساساً با سوری ها برخورد بدی می شود.

ریمو، دو سال پیش، کارگاه قنادی کوچکی در منطقه العسکری در استانبول دایر کرد و اکنون کارگاهی چهار طبقه دارد که 40 تن در آن به کار مشغولند. او دو باب مغازه دارد و در تلاش برای گشایش مغازۀ سوم است.

به نوشتۀ سریواستافا، کارگاه قنادی ریمو، تنها نمونه از این پدیده نیست و سوری ها از سال 2011 تاکنون، دستکم چهار هزار شرکت، مغازه، فروشگاه و کارگاه ایجاد کرده اند.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار