به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار وی با بیان اینکه شهرستان جویبار دارای 9 هزار و 350 هکتار سطح زیرکشت برنج است، گفت:45 درصد شالیزارهای این شهرستان تجهیز و نوسازی شد و امسال 300 تا 500 هکتار از شالیزارهای این شهرستان تجهیز و نوسازی می شود.
سلیمان حاتم نژاد افزود: 18 واحد مرغ داری گوشتی، 15 واحد مرغ مادر و 7 واحد کارخانه جوجه کشی در این شهرستان فعال است.
وی گفت: 5 درصد تولید گوشت قرمز استان در شهرستان جویبار تولید می شود.
انتهای پیام/