به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان بنا به اعلام روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان ، حسین رشیدی اظهار کرد : از آنجائیکه جوجه های گوشتی باید در بهترین دامنه دمایی پرورش یابند، در شرایطی که هوای بیرون گرم است فضای داخل سالن باید به گونه ای باشدکه مرغ ها به راحتی بتوانند گرمای اضافی بدن خود را دفع کنند لذا رطوبت داخل سالن را در حد استانداردنگه دارند .
وی به پرورش دهندگان طیور توصیه کرد : پرورش دهندگان نیز بایستی به این نکته دقت داشته باشند که بایستی به نحوی برنامه ریزی نمایند که طول دوره پرورش از 45 روز عبور نکرده و وزن مرغ زنده از 5/2 کیلوگرم بیشتر نباشد
رشیدی وزن متوسط و ایده ال جهت مصرف را یک کیلو و دویست تا یک کیلو 800 گرم اعلام کرد وگفت : سنگين وزن كردن مرغ ها در زمان فعلي براي جبران ضررهاي ناشي از كاهش قيمت راهكار مناسبي نيست و ضريب تلفات را در مرغداري ها افزايش مي دهد.
وی افزایش غیر استاندارد وزن مرغ و همچنین جوجه ریزی بیش از ظرفیت واحد را از مهمترین دلائل تلفات مرغداریها در فصل گرما بر شمرد و تاکید داشت: بمنظور جلوگیری از تلفات ناشی از گرمازدگی مرغداران باید کمتر از ظرفیت واحد نسبت به جوجه ریزی اقدام نموده
مدیرکل دامپزشکی استان کرمان همچنین از افرادی که به طور سنتی طیور را نگهداری میکنند خواست مسائل بهداشتی و تنظیف محل نگهداری انها را جدی بگیرند واگر با مورد مشکوکی مواجه شدند با دامپزشکی و یا شبکه های بهداشت و درمان تماس بگیرند .
انتهای پیام/ح