وی ادامه داد: جوان وقتی وارد عرصه فعالیت میشود آنگاه خودبینیاش باید مقدم بر دگراندیشی باشد، در نتیجه دستگاهها و موقعیتهای اجتماعی را با رفتارش به خود وابسته کند.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: جوانان در هر عرصهای میتوانند درها را باز کنند و مسیر را طی کنند، در نتیجه اگر بخواهیم از سیره پیامبر و ائمه راهبرد بگیریم آنگاه جوانگرایی را باید مورد توجه قرار بدهیم.
آیتالله علمالهدی با اشاره به اینکه جوانگرایی باید در جامعه نهادینه شود، تأکید کرد: زمانی که جوانگرایی در جامعه وجود داشته باشد آنگاه آن جامعه موفق خواهد بود.
وی، بی محابا بودن در جوانی برای تحقق موفقیتها را یک راهبرد توصیف کرد و گفت: در عرصه فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی باید بی محابا کار کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با اشاره به عوامل انحرافی دوران پیامبر، تصریح کرد: اگر مسئولین جوانان را عنصر شماره یک جامعه ندانند جامعه سقوط خواهد کرد، به عنوان مثال نقطهای که باعث میشود جوانان مورد تخطئه قرار بگیرند عوامل انحرافی بودند که مقابل پیامبر هم ایستادند.
آیتالله علمالهدی یادآور شد: اخیراً از بنده به عنوان یک عنصر زنستیز نام برده میشود، در دستگاههای اطلاعرسانی هم با این نگرش از بنده یاد میشود چراکه با منکرات مقابله میکنم، سؤال این است آیا برخورد با منکرات زنستیزی است؟
وی تصریح کرد: گاهی اوقات برخی از همین جوانانی که بیبند و بار هستند وقتی در هیات به عزاداری میپردازند عشق و ارادت به اهل بیت در وجودشان نمایان است اما مساله این است که با دین بصورت احساسی برخورد میکنند و واقعیت دین را نادیده میگیرند؛ ما باید آنها را نسبت به واقعیت دین توجیه کنیم.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: مشکل امروز ما نسبت به نسلی که احساس دینی دارد این است که باید واقعیت دین را برایشان تبیین کنیم و این جوانستیزی نیست.
آیتالله علمالهدی در پایان متذکر شد: اگر امروز این مشکل در عرصه دین مداری برای جوانان برطرف شود به راحتی در بین همه جوانان و در کل جامعه فراگیر و جاری خواهد شد.
انتهای پیام/س