با هدف بهره گیری از فناوری های نوین در توسعه کشاورزی کشور و بحث و تبادل نظر در خصوص استفاده از محصولات تراریخته، گردهمایی علمی ” محصولات ترا ریخته: سلامت محیط زیست و امنیت غذایی “ با حضور متخصصین و پژوهشگران کشور در دانشگاه گیلان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان؛در این گردهمایی راهکارهای استفاده از مهندسی ژنتیک و محصولات تراریخته با توجه به رشد سریع جمعیت و افزایش گرسنگی در جهان و مشکلات عدیده زیست محیطی ناشی از استفاده گسترده از سموم خطرناک در مزرعه و باغات، بررسی شد.

این تکنولوژی در واقع مسیری نوین در جهت "افزایش عملکرد محصولات مهم و استراتژیک، مقابله با استرس های محیطی بخصوص کم آبی وکاهش استفاده از سموم کشاورزی محسوب می شود .

بر اساس آمارهای منتشره توسط منابع رسمی در جهان گرایش و مقبولیت استفاده از این تکنولوژی و این محصولات در جهان به نحو چشم گیری در ۱۰ سال گذشته افزایش یافته است.

بررسی ابعاد مختلف استفاده از این تکنولوژی و محصولات تراریخته و بحث و تبادل نظر در این خصوص در محافل علمی و تخصصی کشور به خصوص دانشگاهها امری مهم و ضروری است.


انتهای پیام/اص-ب


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.