مدیر امور اتباع وزارت آموزش و پرورش کاشان گفت:در سال تحصیلی جاری 400 هزار نفر از دانش آموزان اتباع خارجی در 23 هزار مدرسه ایران شاغل به تحصیل هستند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،"محسن عسگری" در آیین گشایش نمایشگاه آثار دانش آموزان اتباع در کاشان افزود: پس از ابلاغ دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع در مدارس،‌ شیوه نامه ثبت‌نام براساس تعیین هویت از طریق دفاتر کفالت وزارت کشور صادر شد.

وی اظهار داشت: ‌ دفاتر کفالت، معرفی نامه‌ای را برای مراکز بهداشتی و درمانی صادر کرده و دانش‌آموزان اتباع مورد بررسی‌ پزشکی و واکسیناسیون قرار گرفتند و پس از آن معرفی‌نامه تحصیلی برای آموزش و پرورش صادر شد.

وی افزود: مدیران مدارسی که دانش‌آموز اتباع دارند تحت آموزش قرار گرفتند تا با سیاست‌های تربیتی و آموزشی مربوط به این گروه از دانش آموزان آشنا شوند.

عسگری گفت: برپایی این قبیل نمایشگاهها می تواند منجر به ايجاد زمينه هاي همكاري مشترك و تبادل تجارب علمي ،‌فرهنگي و آموزشي ميان مناطقی شود که پذیرای دانش آموزان اتباع هستند و گام مهمي در كيفيت بخشي ، فرايند آموزشي و مديريت مناسب اين مدارس است .

مدیر آموزش و پرورش کاشان گفت: آموزهای دینی و ملی ما، فارغ از قوم و قبیله و نژاد، انسانها را به عنوان یک انسان مورد تکریم قرار داده است.

"محمود خدمتی" در آیین گشایش نمایشگاه آثار دانش آموزان اتباع در کاشان افزود: در تعالیم قرآن و شریعت مقدس، ملاک فضیلت و برتری انسانها به میزان تقوای الهی و پرهیزگاری آنها است.

به گفته وی، ادبیات فارسی نیز انسانها را به همزیستی دعوت می کند و فرهنگ ایرانیان نیز سرشار از اسنادی است که به مهمان نوازی ، نوع دوستی و برابری انسانها با همه اقوام تاکید می کند.

وی بااشاره به اسناد تاریخ یک صد ساله آموزش و پرورش کاشان گفت: تاریخ به همزیستی مسالمت آمیز اقوام و ادیان مختلف در این شهرستان به ویژه در امر تحصیل علم شهادت می دهد.

وی تصریح کرد: در سال تحصیلی جاری بیش از هفت هزار نفر از دانش آموزان اتباع در مدارس شهرستان کاشان شاغل به تحصیل هستند که از خدمات یکسان با دانش آموزان بومی استفاده می کنند.

خدمتی بااشاره به مشترکات فرهنگی ایران و افغانستان تاکید کرد: کشور جمهوری اسلامی افغانستان باید توسط مردم این کشور ساخته شود و دانش آموزان افغانی باید برای رسیدن به این هدف تلاش کنند.

مدیر امور اتباع اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: در تعالیم دینی ما، گره گشایی از کار مردم، نعمتی است که خدا به ما ارزانی کرده و پذیرایی از آسیب دیدگان از ظلم استکبار نیز بخشی از این فرصت است.

"علی فاتحی" در آیین گشایش نمایشگاه آثار دانش آموزان اتباع در کاشان افزود: در سال تحصیلی جاری 46 هزار نفر از اتباع در مدارس استان اصفهان شاغل به تحصیل هستند که 98 درصد آنها از کشور افغانستان هستند.

به گفته وی، کشور ایران بیشترین پناهنده را در طی سه دهه گذشته پذیرایی کرده است و در پنج سال گذشته بیش از 283 میلیارد و 705 میلیون تومان صرف آموزش آنها در استان اصفهان شده ، در حالی که کمک های بین المللی کمتر از 100 میلیون تومان بوده است.

به گفته وی، از سال 2001 تا سال جاری 856 نفر از پناهندگان از آموزش های سواد آموزی بزرگسالان از محل کمکهای کمیساریای پناهندگان سازمان ملل استفاده کرده اند در حالی که از محل اعتبارات دولت جمهوری اسلامی ایران بیش از این تعداد را آموزش دیده اند..

وی اظهار داشت: آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران سالانه 30 میلیون ریال برای هر یک از دانش‌آموزان افغانستانی هزینه می‌کند .

فاتحی گفت:نمايشگاه آثار دانش آموزان اتباع شاغل به تحصیل در مدارس مناطق شمال استان اصفهان شامل کاشان، اردستان ، زواره، نطنز و آران و بیدگل باهدف استعداديابي این دانش آموزان از 28 اردیبهشت به مدت سه روز در کاشان برگزار شده است. 



انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.