گوشت گوسفندی |
||
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
راسته با استخوان |
280000 |
بدون غدد لنفی |
ران پاک کرده با استخوان |
335000 |
بدون
دنبالچه و چربی و غدد ظاهری با 3% چربی قابل رویت |
سردست (با گردن و جناق 7 دنده) |
280000 |
سردست، سینه، ماهیچه، گردن، جناق با 7 دنده بدون استخوان کتف با 3% چربی قابل رویت |
کفدست با ماهیچه |
330000 |
بدون دنده، سینه، ماهیچه، گردن، جناق و استخوان کتف |
کف دست بدون ماهیچه |
320000 |
بدون دنده .سینه.ماهیچه.گردن.جناق.استخوان کتف |
قلوه گاه با استخوان |
180000 |
- |
قلوه گاه بی استخوان |
190000 |
بدون استخوان، بدون سرسینه و چربی اضافه |
گردن |
265000 |
شامل 7 مهره، کاملاً تمیز و بدون آثار خون آلودگی |
ماهیچه |
355000 |
همراه با گل ماهیچه |
شقه |
280000 |
لاشه با برش طولی بدون دنبه |
راسته پاک کرده |
330000 |
بدون چربی همراه با دمار (پوسته سراسری متصل به راسته) |
ران پاک کرده |
310000 |
بدون غده و چربی با صلابت (قوام گوشت) |
سردست پاک کرده |
290000 |
بدون غده و چربی با صلابت (قوام گوشت) |
فیله پاک کرده |
420000 |
کاملاً پاک شده و فاقد چربی زائد |
قلم |
25000 |
برش خرده |
قلوه گاه |
200000 |
بدون چربی و پوست اضافه |
گردن |
270000 |
کاملاً پاک شده |
ماهیچه |
310000 |
کاملاً پاک شده |
دنبالچه |
195000 |
پاک شده |
انتهای پیام/