برخی مواد غذایی علاوه بر خوش طعم‌تر کردن، سالاد را مفیدتر و مغذی‌تر می‌کند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ برخی افراد بر این باورند هر ماده‌ای که در یخچال یا آشپزخانه وجود دارد را می‌توانند به سالاد خود اضافه کنند در صورتی که سالاد باید یک وعده غذایی سالم و کم کالری باشد و بهتر است حاوی فیبر، املاح معدنی، ویتامین، پروتئین، آنتی اکسیدان، چربی‌های مفید، سبزیجات و میوه‌جات باشد.

سالادی کم کالری و مفید می‌تواند بهترین راه برای افزایش سلامتی، کاهش وزن، حفظ تناسب اندام، پیشگیری و مهار بسیاری از بیماری‌ها باشد. نباید مجموع کالری مواد موجود در سالاد به بیش از 400 تا 500 کالری برسد در این صورت بسیار مفید و موثر است.

در اینجا فهرستی از مواد غذایی را به شما معرفی می‌کنیم که اضافه کردن آن‌ها به سالاد کاملا مجاز است:

گوجه فرنگی
کاهو
کلم
نخود سبز
تخم مرغ پخته
زیتون
فلفل دلمه‌ای سبزرنگ
خشکبار
جوانه گندم
پیاز
جعفری
سرکه
آب لیموی تازه
هویج
قارچ خام

منبع: Healthy Food House

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۳ ۰۱ خرداد ۱۳۹۵
من حتی داخل کاهوپیچ قطعات میوه مثل سیب و هلو و موز هم اصافه میکنم خیلی خوب میشه