ردیف |
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
1 |
مرغ
گرم تازه بدون آنتی بیوتیک کامل پاکتی |
87000 |
1- لاشه مرغ بر اساس وزن
آن ، سورت و تفکیک گردیده و سپس در کیسه های ته گرد و کاملا چسبیده به لاشه بسته
بندی گردد. 2- کیسه بسته بندی از مواد نو و مختص مواد غذایی بوده و بخشی از آن
فاقد چاپ و رنگ و بصورت شفاف به جهت امکان رویت محصول باشد. 3- کیسه محتوی لاشه
بایستی کاملا از هوا تخلیه(کیسه نایلونی) و سپس درب بندی و یا کلیپس زده شود 4-
بسته ها سالم ، بدون عیب و پارگی باشند 5-بسته ها (کیسه) باید دارای اطلاعات و
مشخصات مربوطه شامل: تاریخ تولید و انقضا ، ءشرایط نگهداری ،نام کشتارگاه و کد
پروانه بهداشتی بهره برداری باشند ، 6- استفاده از برچسب مجزا جهت درج مشخصات
فوق به هیچ عنوان مجاز نمیباشد 7- بسته بندی ها فاقد هرگونه خونابه و آب باشد. |
2 |
ران مرغ بدون آنتی
بیوتیک بدون پوست، بدون دنبالچه، چربی و سرساق |
117000 |
کلیه محصولات فوق می
بایست به صورت بسته بندی شده در ظروف یکبار مصرف با پوشش سلفون و دارای برچسب
مشخصات شامل نام محصول ، شماره مجوز دامپزشکی ، وزن ، شرایط نگهداری ، تاریخ
تولید و انقضاء ، نام و آدرس محل بسته بندی بوده و همچنین وزن ظرف ، استرچ فیلم
و لیبل نباید از 30 گرم بیشتر باشد . |
3 |
مغز
ران مرغ بدون آنتی بیوتیک، بدون پوست و بدون استخوان کعب ران |
128000 |
|
4 |
سینه مرغ بدون آنتی
بیوتیک، بدون پوست، شش، گردن و بال |
131000 |
|
5 |
ساق
مرغ بدون آنتی بیوتیک، بدون پوست و سرساق |
128000 |
|
6 |
فیله مرغ بدون آنتی
بیوتیک |
195000 |
|
7 |
مرغ
بدون آنتی بیوتیک خرد شده 8 تکه (بدون دنبالچه، شش و ...) |
100000 |
|
8 |
جوجه کباب بی استخوان و
بدون بازو |
192000 |
|
9 |
بال
کبابی ساده و زعفرانی (بدون نوک بال) |
89000 |
|
10 |
گردن مرغ بدون آنتی
بیوتیک و بدون پوست |
42000 |
|
11 |
شنیسل
بدون آرد |
175000 |
|
12 |
دل مرغ بدون آنتی
بیوتیک پاک کرده |
72000 |
|
13 |
جگر
مرغ بدون آنتی بیوتیک |
62000 |
|
14 |
سنگدان مرغ بدون آنتی
بیوتیک |
57000 |
انتهای پیام/