به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نارگیل یکی از میوههای خوش طعم و پرطرفدار میان افراد است که محتوا، روغن و آب آن قابل مصرف است. متاسفانه بسیاری از افراد از خواص بی شمار آب نارگیل آگاهی ندارند. آب نارگیل سرشار از پتاسیم، منیزیم، پروتئین، فیبر، منگنز، ویتامین ث و کلسیم است.
میتوان از آب این میوه هم به صورت خوراکی استفاده کرد و هم از آن ماسک صورت تهیه کرد. به طور کلی مهم ترین خواص آب نارگیل از این قرار است:
افزایش انرژی بدن
پیشگیری از اختلالات قلبی عروقی
کنترل فشار خون
تسریع زمان درمان زخمها و جراحتها
تقویت فولیکولهای مو
رفع خستگی
مهار سردرد
سم زدایی از معده
درمان جوش و آکنه
تقویت دستگاه گوارش
بهبود هضم غذا
پیشگیری از سوء هاضمه
درمان بیماریهای کلیوی
تقویت سیستم ایمنی بدن
تقویت حافظه
پیشگیری از بیماری آلزایمر و دمانس
خاصیت ضد قارچ، ضد میکروب و ضد عفونی کننده
پیشگیری از اسهال
درمان یبوست و بواسیر
شفاف و درخشان کردن پوست
منبع: Healthy Food House
انتهای پیام/