مدیرجهادکشاورزی گلپایگان گفت: 50 تن گل محمدی از سطح 42 هکتار گلستان کشت گل محمدی برداشت شد .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حیدرعلی گل محمدی در حاشیه بازدید مسئولین از گلستان گل محمدی در منطقه حسن آباد شهرستان گلپایگان  با اشاره به اینکه سیاست کلان دولت در بخش کشاورزی در تغییر الگوی کشت است، اظهارداشت: یکپارچه سازی اراضی  و بکارگیری سیستم های آبیاری نوین و مکانیزه در مقابله با بحران کم آبی  رونق کشاورزی را به همراه دارد.
وی با بیان اینکه کشت محصولات با آب آبدهی کم یکی از سیاست دولت در بخش کشاورزی است، تأکید کرد: در بخش کشاورزی تنگناهایی وجود دارد که می توان با روحیه جهادی به اقتصاد مقاومتی تحقق بخشید.
مدیر جهادکشاورزی با اشاره به برداشت گل محمدی از گلستان های شهرستان که از نیمه اردیبهشت آغاز و تا اوایل خرداد ماه ادامه دارد،  اظهارداشت: نهال گل محمدی در سطح 42 هکتار از اراضی شهرستان کشت شده است که در 10 هکنار باور و 32 هکتار به صورت نهال است.
وی با اشاره به اینکه از گل محمدی می توان فرآورده هایی مانند عرقیجات،  گلاب ، اسانس، شربت و مربای گل محمدی تهیه کرد، تصریح کرد:در صورت ایجاد صنایع تبدیلی نه تنها  کیفیت گل محمدی را افزایش می دهد که می توان در فرآورده های گل محمدی صادرات داشت.
گل محمدی اذعان کرد: میزان برداشت گل محمدی  پنج  تن در هکتار است که امسال 50 تن گل محمدی از گلستان های گل محمدی  برداشت شده است ، که از این میزان  80 تن گلاب استحصال شده است.
مدیر جهادکشاورزی گلپایگان  محصول دهی در زمین های نامساعد کشاورزی  و نیاز به آب دهی کم را سبب توسعه در کشت گل محمدی طی سال های اخیر عنوان کرد.
در ادامه محسن ابراهیمی پرورش دهنده گل محمدی در گلستان حسن آباد گفت: کاهش نزولات آسمانی که سبب تغییر اقلیم َآب و هوایی شهرستان شده است،  در سال های اخیر الگوی کشت به محصولات با نیاز به آب کم تغییر کشت  شده است.
وی با اشاره به اینکه  نهال گل محمدی پس از سه سال  به بار می نشیند ، ادامه داد: از  این گلستان  با سطح 5 هکتار زمین زیر کشت  روزانه  1.5 تن  گل محمدی برداشت می شود.
 ابراهیمی بهره اقتصادی بالا ، آب دهی کم در احداث گلستان گل محمدی دانست و بیان کرد:هر ساله بر میزان باردهی این گلستان ها افزوده می شود.



انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.