ویتامین C موجود در زرد آلو به افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت ها (میکروبی و ویروسی ) و پاکسازی رادیکال های آزاد اکسیژن مضر کمک می کند.
این میوه همچنین منبع خوبی از مواد معدنی مانند پتاسیم، آهن ، روی ، کلسیم و منگنز است.
پتاسیم یک ماده ی معدنی برای سلامت قلب است که به کنترل ضربان قلب و فشار خون کمک می کند.
وجود آهن و ویتامین C در این میوه آن انتخاب خوبی برای افراد مبتلا به کم خونی به شمار می رود.
این میوه تابستانی که کالری کمی دارد؛ منبع غنی ای از فیبرهای رژیمی، ویتامین ها و املاح معدنی است. به بینایی بهتر کمک می کند.
زردآلوی تازه و رسیده و پر آب و دارای طعم شیرین است.
از خریداری زردآلوهایی که دارای رنگ زرد کم رنگ هستند و خیلی زود چیده شده اند پرهیز کنید.
میوه های تازه را با آب سرد و با ملایمت بشویید و خیلی آرام آن را با یک پارچه نرم خشک نمایید.
زردآلوهای رسیده را به طور کامل با پوست آن بخورید تا بیشترین فایده را از آن ببرید.
از روغنی هسته ی زردآلو برای اهداف خوراکی استفاده می شود.
انتهای پیام/م