به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ پژوهشگر هنرهای سنتی با بیان اینکه در نمایشگاه «نمد در گذر زمان» 40 اثر با تکنیک و طرحهای متنوع و متمایز از روش سنتی به نمایش گذاشته میشود، افزود: نمد پیشینه غنی و گستردهای در ایران داشته که نمونههای آن را میتوان در عهد صفوی پیدا کرد.
علی محمد چاوکی با اشاره به اینکه امروز نمد جایگاه خود را به عنوان بافته سنتی زیرانداز نسبت به گذشته از دست داده و در شمار هنرهای درحال منسوخ قرار گرفته است، گفت: هدف از تولید نمد به شیوه مدرن، تبدیل شیوه ساخت هنرهای سنتی به ویژه صنایع دستی متناسب و هماهنگ با نیازهای روز جامعه است.
وی افزود: بر این اساس در ساخت نمدهای به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه سعی شده با اصلاح شیوه ساخت به شیوههای مدرن نازک کاری و استحکام بخشی، طرحهای متنوعی متناسب با نیاز روزمره مردم همچون پادری، رومیزی، کارهای حجمی، تابلو نمد و ... تولید شود.
این استاد دانشگاه محقق گروه هنر در ادامه هدف از برگزاری نمایشگاه مذکور را آشنایی علاقمندان و هنردوستان با هنرهای سنتی گذشته عنوان کرد و یادآور شد: برگزاری چنین نمایشگاههایی در واقع زمینههای احیا و بروزرسانی هنرهای سنتی درحال فراموشی را فراهم میکند.
انتهای پیام/ع