به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری مازندران در جلسه خرید تضمینی گندم و ارتقای کیفیت نان، گفت: 35 مرکز خرید تضمینی گندم از کشاورزان در استان پیش بینی شده است.
مهدی رازجویان با بیان اینکه طرح کاهش ضایعات و ارتقا کیفیت نان در شمار 3 برنامه اولویت دار از محورهای 57 گانه اقدامات اقتصاد مقاومتی استان است، افزود: دستور العمل این طرح با انجام کار کارشناسی تهیه شده است و پس از اعلام نظر نهایی دستگاه های مسوول و جمع بندی، جهت تصویب، به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان ارایه خواهد شد.
وی گفت: در این طرح سهم تاثیر نوع گندم و کیفیت آن در ارتقا کیفیت نان 50 درصد، سهم مسایل بهداشتی 17 درصد، سهم آموزش خبازان، بهسازی واحدها و بکارگیری عوامل انسانی ماهر 30 درصد و دیگر عوامل 3 درصد ارزیابی شده است.
انتهای پیام/