به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ رامین ظریفیان افزود: شهرستان های تربت جام، خواف، سرخس،
رشتخوار و تایباد به عنوان قطب تولید این محصول در استان خراسان رضوی محسوب می
شوند.
وی اظهار کرد: بیشترین ارقام کشت شده این محصول از
رقم های خاتونی، قیصری و محولاتی است که میانگین برداشت آن در هر هکتار به 17تن می
رسد.
وی به استقبال و توسعه کشت نشایی این
محصول اشاره کرد و گفت: پنج هزار و 500تا 6هزار هکتار از مزارع این استان به کشت
نشایی خربزه اختصاص دارد و شهرستان های تایباد و تربت جام به ترتیب رتبه های نخست
این روش کشت را دارند.
ظریفیان افزود: زود رس بودن محصول،
صرفه جویی در مصر ف آب، بازار پسندی محصول و مبارزه با آفات از مهمترین مزایای کشت
به روش نشایی است.
وی اظهار کرد: بیش از 80 درصد خربزه
استان خراسان رضوی به سایر استان های کشور ارسال می شود که در سال های گذشته بیش
از دو هزار تن از خربزه شهرستان تربت جام به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر شد.