وی افزود: از این چاهها 17 حلقه در گستره عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، دو حلقه در شرکت نفت فلات قاره، 9 حلقه در پروژههای مربوط به شرکت مهندسی و توسعه نفت و دو حلقه در قالب پروژهای حفاری شد.
خوشایند با بیان اینکه در این مدت 75 دستگاه حفاری خشکی و دریایی شرکت در مدار عملیات قرار داشته است، گفت: متراژ حفاری از ابتدای فروردین تا پایان اردیبهشتماه امسال 53 هزار و 669 متر به ثبت رسید.
وی خاطرنشان کرد: از متراژ حفاری انجامشده 17 هزار و 263 متر مربوط به پروژههای کلید در دست است کهاز صفر تا 100 عملیات اجرایی حفاری این پروژهها بر عهده شرکت ملی حفاری ایران بوده است.
خوشایند در خصوص جلوافتادگی در عملیات حفاری که در نتیجه تعامل میان واحد متقاضی و شرکت ملی حفاری و بهرهگیری از روشهای نوین حفاری محقق میشود، عنوان کرد: در 2 ماهه امسال، حفاری 5 حلقه چاه 74 روز زودتر از برنامه تعریفشدهشرکتهای متقاضی انجام شد.
معاون عملیات حفاری شرکت ملی حفاری ایران به راهاندازی دکل جدید 95 فتح در روزهای اخیر در حوزه مناطق نفتخیز جنوب اشاره و خاطرنشان کرد: در سال جاری دستگاههای حفاری خشکی سنگین 72 و 73 فتح و دکل فوق سنگین خشکی 30 فتح که با استفاده از منابع داخلی و خارجی ساختهشده نیز به ناوگان شرکت افزوده میشود.
وی در خصوص راهاندازی دکل دریایی مورب که در یارد تعمیرات شرکت، بازسازی و به موقعیت عملیاتی در سکوی ابوذر در آبهای خلیج فارس انتقال یافته است، گفت: این دکل در حال اثبات در این موقعیت است و به زودی عملیاتی خواهد شد.
انتهای پیام/ی