به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بندرعباس؛ استاندار هرمزگان در نشست ستاد تنظیم بازار استان هرمزگان گفت: طرح 360 تن مرغ منجمد و 43 تن گوشت قرمز ؛ 540 تن برنج و هزار و 50 تن شکر در هرمزگان ذخیره سازی شده است.
جاسم جادری با تاکید بر نظارت بر قیمت کالاها برای ماه رمضان به طور منظم در هرمزگان افزود: مرغ منجمد با نرخ هر کیلوگرم 4 هزار و 800 تومان و گوشت قرمز با قیمت های 19 هزار و 500 و 20 هزار و 500 تومان عرضه می شود.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه طرح ضیافت برای تامین اقلام مورد نیاز ماه مبارک رمضان در بندرعباس گفت: این نمایشگاه که از 12 خرداد به مدت 10 روز در بندرعباس برپا می شود.
استاندار هرمزگان هدف از برپایی این نمایشگاه را رونق و تنظیم بازار و تامین اقلام مورد نیاز مردم در ماه رمضان عنوان کرد.
جادری افزود: همزمان با مرکز استان نیز در تمامی شهرستان های هرمزگان باید ستاد تنظیم بازار تشکیل و طرح ضیافت در شهرستان ها اجرایی شود.
وی با اشاره به افزایش میزان خرید تضمینی گندم گفت: طرح خرید تضمینی گندم در استان امسال مانند 2 سال گذشته با موفقیت اجرا شد.
انتهای پیام/م