انبه، این میوه بیضی شکل زرد رنگ با خواصی که دارد از بروز برخی سرطان ها جلوگیری می کند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، یافته های محققان نشان داده انبه حاوی ترکیبات متعددی است که دارای ویژگی های ضدسرطانی و ضدالتهابی است.

میوه انبه حاوی ترکیباتی نظیر ویتامین C ، بتاکاروتن و همچنین چندین ترکیب پلی فنولیک نظیر اسیدگالیک به همراه پلیمرهای بزرگ تر آن موسوم به گالوتانین است که با فعالیت های ضدسرطانی و ضدالتهابی مرتبط هستند.

تحقیقات نشان می دهد که انبه دارای پتانسیل گنجانده شدن در رژیم غذایی به عنوان منبع غنی اسید گالیک و گالوتانین است و به همین خاطر از ویژگی های ضدالتهابی و ضدسرطانی برخوردار است.

مصرف انبه از بروز سرطان رحم پیش گیری می‌کند.

این میوه به دلیل داشتن ویتامین C و بتاکاروتن، یک سیستم ایمنی بسیار قوی ایجاد می‌کند. به همین دلیل مصرف مرتب انبه در برنامه غذایی از بروز عفونت ‌های ویروسی و رشد تومورهای بدخیم در بدن جلوگیری می‌کند.

انتهای پیام/ی

برچسب ها: انبه ، سرطان ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار