به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
سمنان ، تمشک میوه ای شبیه شاه توت و توت فرنگی است و به رنگ زرد یا سرخ مایل به سیاه یافت می شود .
میوه تمشک مثل چیالک سرشار از ویتامین های ث ، قند، توت ، جوهر لیمو و ترشی سیب است و به همین جهت طعم ترش مطبوعی دارد، و به علت داشتن املاح زیاد، خون را قلیایی کرده و ترشی آن را از بین می برد.میوه تمشک بسیار خنک و ضد رطوبات بدن است و راه ورود میکربها را به عروق می بندد و از خونریزی و فساد خون جلوگیری کرده ، و رقت خون را درمان می کند.
این میوه جنگلی، سر درد را درمان، خون را تصفیه و قلیانی می نماید.
ضدعفونی کننده بدن بوده، اوره و فشارخون را کاهش می دهد.
ملین و اشتهاآور بوده و ادرار را زیاد می کند.
مسکن صفرا و پاک کننده صفرا از امعاء است.
بهترین درمان روماتیسم و تصلب شرایین است.
برای کسانی که از درد معده رنج می برند، میوه ی خوبی است و از تحریکات جلدی جلوگیری می نماید.
قندش برای مبتلایان به مرض قند مفید و مداوا است خوردن آن تنفس را آسان و تنگ نفس را درمان می کند.
شربت تمشک برای مبتلایان به تب و آبله مرغان و سرخک بسیار مفید است.
قرقره جوشانده تمشک برای درمان درد گلو و آنژین سود فراوان دارد.
سکنجبین میوه تمشک خنک کننده بوده و برای رفع یرقان و التهاب صفرا و کبد سودبخش است.
.برگ تمشک جهت زخم های سرد و برآمدگی چشم از حدقه مفید است
جویدن برگ تمشک جهت ورم لثه و رفع بی حسی آن مفید می باشد. جوش های دهان را از بین می برد و بوی بد دهان را برطرف می نماید
نوشیدن جوشانده ی ریشه تمشک علاوه بر بند آمدن اسهال، سنگ کلیه و مثانه را خرد می کند.
مالیدن عصاره میوه ی تمشک جهت زخم های آبدار و چرکی نافع بوده، آنها را خشک می کند و گل تمشک نیز همین خاصیت را دارد.
انتهای پیام / ه