حسین رستگار رییس آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو در گفت وگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛در خصوص وضعیت سلامت روغن های موجود در بازار گفت: وجود پالم در روغن های مایع سرخ کردنی به دلیل نیاز به مقاومت بالای حرارتی، ضرورت دارد اما در لبنیات و مواد غذایی دیگر این روغن می تواند موجب آسیب به سلامت مردم شود.
وی افزود: روغن پالم انواع گوناگونی دارد که همه سمی و آسیب رسان نیستند بلکه نوعی از روغن پالم با اسید چرب ترانس پایین برای روغن های مایع و برخی محصولات غذایی به کار می رود در مقابل روغن پالم با اسید چرب ترانس بالا هم وجود دارد که سمی و آسیب رسان و مصرف خوراکی آن غیر قانونی است.
رستگار در خصوص راهکارهای سازمان غذا و دارو برای کاهش تمایل تولید کنندگان برای استفاده از روغن پالم عنوان کرد: سازمان غذا و دارو برای کاهش تمایل تولید کنندگان در استفاده از این روغن تعرفه آن را افزایش داده است .
وی تاکید کرد: با افزایش تعرفه روغن های پالم علاوه بر کاهش تمایل به مصرف این روغن در محصولات خوراکی ، میزان تمایل مردم به مصرف محصولات پرچرب و در نتیجه ابتلا به دیابت کاهش می یابد.
رییس آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: شعار سازمان بهداشت جهانی غلبه بر دیابت است که با توجه به روند رو به رشد دیابت در کشور این اقدام می تواند تا حدودی در کنترل ابتلا به دیابت موثر باشد.
انتهای پیام/