قاسمی افزود : بیشترین درختان زردآلو ساوه را رقم بادامی و شکرپاره به خود اختصاص داده است.
وی مهمترین مشکل باغداران زردآلو را کم آب عنوان کرد و افزود : دولت باید برای اجرای آبیاری های تحت فشار اعتبارات لازم را در اختیار کشاورزان قرار دهد.
آقای روستایی از باغداران نمونه ساوه هم گفت : بیش از 60 هکتار باغ دارم که حدود 10 هکتار آن زرد آلو است.
وی افزود : از هر هکتار 15 تن و در مجموع بیش از 150 تن زرد آلو برداشت می کنیم .
اقای روستایی ، ماندگاری بالا ، شیرین بودن و کیفیت بالا را از خصوصیات زرد آلوی ساوه عنوان کرد.
این باغدار نمونه ساوجی به دلیل عدم استفاده از کودها و سموم شیمیایی به مدت 12 سال زردآلوی ارگانیک را وارد ظرف میوه ی خانواده ها می کند.
این باغدار با بیان اینکه گواهی ارگانیک از کشور ایرلند و آلمان را دارد ، افزود : مصرف کود شیمیایی به سلامتی مردم لطمه وارد می کند و من مردم را جزئی از خانواده خود می دانیم به همین دلیل از کود شیمیایی استفاده نکردم.
وی مهمترین مشکل را وجود دلالان عنوان کرد.
یک باغدار دیگر هم با بیان اینکه زرد آلوهای تولیدی در بازار های تهران و استان های بزرگ به فروش می رسد ، افزود : زردآلوی پیش رس از هفت هزار تومان تا سیزده هزار تومان به فروش می رسد و زرد آلوی دیررس حدود پنج هزار تومان به فروش می رسد.
ساوه دومین شهرستان پر جمعیت استان مرکزی و از قطب های صنعتی کشور محسوب می
شود که علاوه بر تولید متنوع محصولات صنعتی در تولید محصولات کشاورزی و باغی نظیر انار
، پسته ، طالبی و انواع میوه های سردرختی در کشور مطرح است.
انتهای پیام / ف