یک کارشناس تغذیه گفت :اسیداوریک بالای6/5درصد در خون خطر بروز بیماری نقرس را در پی دارد .

از دم کرده گیلاس تا پایین آورنده اسید اوریک خون

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛عاطفه صوفی افزود: برای کنترل آن باید از مصرف قارچ،اسفناج،شکلات ونوشابه خوداری کرد و مصرف دم کرده دم گیلاس معروف به واکس گیلاس در درمان  آن موثر است .


وی با بیان اینکه اسید اوریک محصول زائد فرایند سوخت وساز پرتئین ها در بدن است ودر موادهای همچون گوشت ،قارچ،مصرف مواد کافین دار مانند شکلات،کاکائو؛نوشابه های کولادار موجب افزایش زائد اسید اوریک خون می شود.

صوفی تصریح کرد:برای کاهش اسید اوریک خون دم کردن دم گیلاس به عنوان واکس گیلاس بسیار موثر بوده است .

وی خاطر نشان کرد :این ماده را ماننند چای دم می کنند ومصرف روزانه 4تا 5 فنجان میزان اسید اوریک را پایین می آورد .

انتهای پیام/ م


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.