به گزارش
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فتحی معاون توسعه و نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امروز در نشست خبری هفته دانشگاه با بیان اینکه وزارت بهداشت 16 هزار مجوز برای جذب نیرو گرفته، گفت: از این تعداد 500 مجوز برای جذب نیرو در رشتههای پزشکی عمومی، دندانپزشکی، تخصصی، پرستاری و پیراپزشکی به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اختصاص دارد.
وی در خصوص اقداماتی که برای افزایش انگیزه کاری در طرح تحول سلامت صورت گرفته، عنوان کرد: میزان دریافتی مشاغل سخت مثل اورژانس 700 تا یک میلیون تومان افزایش یافته است.
معاون توسعه و نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه خرید خدمات لحظهای ولی دریافتی عقبتر است، افزود: 300 میلیارد تومان تا تاریخ 31 اردیبهشت از سازمانهای بیمهگر مطالبه داریم که از این مقدار 170 میلیون تومان به بیمه سلامت اختصاص دارد.
وی ادامه داد: این درحالی است که میزان ارائه خدمات از سال 93 به 94، حدود 18 درصد افزایش یافته است که علت آن ارائه خدمت بهتر با قیمت کمتر در بیمارستانهای دولتی بوده است.
فتحی با بیان اینکه اقدامات زیادی در خصوص افزایش زایمان طبیعی صورت گرفته، بیان کرد: از جمله اقداماتی که در زمینه ترویج زایمان طبیعی و افزایش فرزندآوری صورت گرفت توسعه بلوکهای زایمان است که تا 80 درصد مؤثر بوده است.
وی افزود: توسعه ICU و NICU، بلوکهای زایمان و کلینیکهای ویژه از جمله موارد مورد توجه در طرح تحول سلامت است.
معاون توسعه و نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص جذب نیروی انسانی در این دانشگاه گفت: جذب نیروی انسانی از دو گروه متخصص عضو هیئت علمی و متخصص غیر هیئت علمی صورت میگیرد که 150 نیرو عضو هیئت علمی است و از این تعداد 90 مورد فراخوان شده و 60 مورد از طریق ضریب کاری جذب شدهاند.
وی در خصوص میزان سرمایهگذاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه تجهیزات پزشکی عنوان کرد: 38 میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات پزشکی کردهایم با این وجود هنوز کمبودهایی در این حوزه احساس میشود که در این راستا کمیتهای برای مدیریت متمرکز داروخانهها تشکیل دادهایم.
انتهای پیام/