به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
لرستان ؛ رحمانی موحد شامگاه دوشنبه در کارگروه گردشگری استان که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد با اشاره به انتخاب خرمآباد به عنوان یکی از شهرهای برتر حوزه گردشگری اظهار داشت: امیدواریم تلاشهایی که در سایه مدیریت پویا و پیگیریهای پرتوان استان انجام میشود منشأ تحولات خوبی برای استان لرستان باشد.
وی افزود: دشتهای رنگی لرستان دنیایی جاذبه است و کشاورزان این استان بدون آشنایی با هنر نقاشی، نقاشان بزرگی را خیره کارهای خود میکنند، این کار طبیعی ارزشمند در استان نعمت بزرگی است که استعداد و ظرفیت بسیار عالی برای استان به شمار میرود.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کشور عنوان کرد: آنچه در شورای سازمان میراث فرهنگی و مجموعه مدیران مطرح میشود این نکته است که اگر میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کنار هم و در یک چارچوب سازمانی نشستهاند این باید معنا پیدا کند و این کنار همنشست را به مردم یاد دهد.
وی بیان کرد: جاذبههای تاریخی، فرهنگی و طبیعی اگر گردشگری محور نباشد نمیتواند تأثیرگذار بر حوزه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی باشد بلکه مکانهای بیروحی خواهند شد که درگذر زمان از بین میروند.
رحمانی موحد با اشاره به اینکه این جاذبهها با دید و بازدید مسئولانه و گردشگری مسئولانه معنا پیدا میکند تصریح کرد: باید رفتار ما مناسب با ارزشهای این میراثها باشد، آنچه در حال حاضر لرستان را به عنوان یک مقصد گردشگری نشان میدهد ظرفیتهای بزرگ تاریخی و طبیعی استان است.
وی خاطرنشان کرد: طبیعت بکر، آبوهوا، اقلیم متفاوت، مردم بافرهنگ و مهماننواز استان سرمایه بزرگی است که این سرمایه را در مکانها و استانهایی که به صورت ترکیبی وجود دارد تسهیلات گردشگری در جایجای استان و در همه نقاط وجود خواهد داشت.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کشور گفت: بحث حریم و نزدیکی اقامت به یک جاذبه همه در کلان رفتار دنیا تغییریافته و این نوع نگاه سنتی به هیچ وجه وجود ندارد؛ در جاذبههای دستساز، تاریخی و فرهنگی یک همنشینی و مفارقت مسئولانه و دوستانهای بادید و بازدیدهای متقاضیان ایجادشده است.
وی اظهار داشت: به تناسب جاذبهها، محیط و اطراف آنها طرحها و برنامههایی اجراشده که هم از نظر مقیاس جهانی مورد قبول است و هم از نظر عملیاتی توانسته سبب توسعه منطقه شود.
به گزارش تسنیم، رحمانی موحد افزود: اگر در جایی از نظر نحوه اجرا کندی وجود دارد و توفیقات لازم انجامنشده نشاندهنده این نیست که در این موضوع محکم و جدی نباشیم چراکه اعتقاد داریم مقاصد ما فقط نقاط شهری نیست بلکه جایجای ایران برای ما جاذبه است.
وی بابیان اینکه بیش از 50 درصد آمار گردشگران بینالمللی در دنیا طبیعتگردی است عنوان کرد: از یک میلیارد و 150 میلیون گردشگر، 550 میلیون نفر آن در حوزه طبیعتگردی است.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کشور بیان کرد: ایران میتواند مقصد همه دنیا باشد والان نیز این تنوع را داریم به طوریکه بیش از 60 کشور دنیا در فهرست اول ما هستند و این تنوع نشان میدهد عمده فراگیری در کشورها و بازارها عمل کرده و مؤثر بوده است که بخش عمدهای متأثر از سیاستهای دولت و آرامشی است که در صحنه بینالمللی حادثشده و این موارد کمک کرده بتوانیم به این جایگاه برسیم.
وی تصریح کرد: امنیت شرط لازم و کافی توسعه گردشگری است، زیرساختهای ذهنی و سختافزاری در کشور وجود دارد که در زیرساختهای ذهنی بحث امنیت گردشگر، مسافر و رفت آمد مطرح است.
رحمانی موحد خاطرنشان کرد: باید دید اطراف ایران چه وضعیتی دارد، کشورهایی که روزی مقصد گردشگری بودند امروز یک نفر جرات نمیکند در این کشورها تردد کند ولی خوشبختانه به دلیل امنیتی که در کشور حاکم است میتوانیم مرکز و جاذبه بسیاری از گردشگران بینالمللی باشیم.
وی هفت استان در کشور یارانه بسته سفر دریافت میکنند گفت: لرستان یکی از استانهایی است که باید یارانه بسته سفر دریافت کند و با این اقدام ایجاد انگیزه بیشتری برای سفر به استان لرستان باشد.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کشور اظهار داشت: با برنامهریزی که انجام میشود از نیمه تیرماه تا انتهای آذرماه با کمکی که سازمان میتواند انجام دهد گروههایی از مردم را برای دیدن به استان تشویق کنیم.
وی افزود: هزینهها را سازمان متقبل میشود تا بتواند به این رفتوآمدها و بازدیدهای حرفهای و تخصصی کمک کند تا افزایش گردشگری را به شکل پایدار در این استان اتفاق بیفتد.
انتهای پیام/ا