وی افزود: بسیاری از مناطق محروم شهری و روستایی شهرستان از تجهیزات و فضای آموزشی مناسب محروم هستند و همین مقوله امکان خدمات حوزه آموزش و پرورش در دزفول را با مشکل مواجه کرده است که متناسب با این نیاز باید به دنبال تشویق و حضور خیرین در این حوزه باشیم.
رئیس آموزش و پرورش دزفول عنوان کرد: حضور خیرین علاوه بر اینکع امری معنوی است میتواند زمینه ساز توسعه خدمات آموزشی در شهرستان باشد که متناسب با این حوزه، باید حضور و اقدامات خیران جدی و پیگیری شود.
وی گفت: در دو سال اخیر خیرین مدرسه ساز بیش از 328 میلیارد ریال برای توسعه و تجهیز مدارس در بخشهای مختلف شهری و روستایی دزفول کمک کردهاند.
نصراللهپور بیان کرد: این میزان جذب کمک خیرین در سال گذشته 168 میلیارد ریال و امسال تا کنون به بیش از 160 میلیارد ریال رسیده است.
وی افزود: هم چنین یک خانواده خیر دزفولی، ساخت یک واحد آموزشی با اعتباری بالغ بر 10 میلیارد ریال را تقبل کرده است که این میزان اعتبار به زودی در جهت ساخت فضای آموزشی در شهرستان، استفاده میشود.
رئیس آموزش پرورش دزفول اظهار کرد: هم چنین بازسازی و ساخت مدرسه آیت الله طالقانی در دزفول و با اعتباری بالغ بر 27 میلیارد ریال و در 5 طبقه در دستور کار قرار گرفته است.
وی گفت: دزفول از شهرهای پیشرو در جذب و به کار گیری خیرین در ساخت و توسعه فضای آموزشی است و همین مقوله، یکی از اولویتهای نخست آموزش و پرورش دزفول است.