استاندار لرستان تصریح کرد: همچنین اگر احیاء کارخانجات مواد غذایی گهر، خمیرمایه و یخچالسازی دورود را بتوان امسال انجام داد، اقدامات مهمی صورت گرفته است.
بازوند اضافه کرد: فولاد ازنا مراحل پایانی راهاندازی را طی میکند و با راهاندازی این کارخانه حدود 500 تا 600 نفر شغل ایجاد میشود و این میزان اشتغالزایی میتواند بسیاری از مشکلات ازنا را برطرف کند.
وی بیان کرد: طی دو سال اخیر کارهای اولیه برای احیاء صنایع راکد استان را حل کردهایم، بهعنوان نمونهLC کارخانه فولاد ازنا و نیروگاه خرمآباد را که 199 میلیون دلار نیز به آن اختصاص یافته برطرف و مشکلات اداری آنها حلشده و در حال حاضر آماده شروع به کار هستند.
استاندار لرستان خاطرنشان کرد: احیاء شرکت ژنراتورسازی لرستان توسط بانک صنعت و معدن ضروری است چرا که روزی در این صنعت 200 نفر مشغول به کار بودهاند.
بازوند افزود: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان باید کار احیاء صنایع بزرگ استان را پیگیری کند و اگر این پروژهها راهاندازی شود تحول بزرگی در استان رخ میدهد.
بازوند با بیان اینکه باید شرکت پوست و چرم در سال اقتصاد مقاومتی احیاء شود، اضافه کرد: حق این بود که نمیگذاشتند بنیاد این شرکت را واگذار کند و اگرتوان احیاء شرکت پوست و چرم را نداریم ؛این واحد را نباید در لیست پروژههای اقتصاد مقاومتی بیاوریم.