وی با اشاره به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان تاکید کرد: در این ماه افراد باید بیشتر به تغذیه خود و استفاده از همه گروه های غذایی از جمله خانواده نان و غلات، میوه ها، سبزی ها، لبنیات ، گوشت و پروتئین توجه کنند .
فرح بخش ادامه داد: برخی افراد فکر می کنند که در ماه رمضان اگر مقدار بیشتری زولبیا و بامیه استفاده می کنند باید میوه یا سبزیجات را برای جذب کمتر کالری از وعده غذایی خود حذف کنند.
وی با بیان اینکه استفاده از مکمل های غذایی در کنار استفاده از پنج گروه غذایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری است، عنوان کرد: استفاده از انتی اکسیدان ها برای تقویت سیستم ایمنی بدن از جمله برای افراد بیمار یا دچار کمبود وزن ضروری است .
این متخصص تغذیه بیان کرد: آنتی اکسیدان ها به سه گروه محلول در چربی مثل ویتامین A وE، محلول در آب مثل ویتامین C و شبه ویتامین ها مثل آنتی اکسیدان موجود در گوجه فرنگی و هندوانه تقسیم می شوند.
وی در پایان گفت: خوردن گوجه فرنگی ، هندوانه و خانواده توت ها مثل تمشک و توت فرنگی که شامل رنگدانه های قرمز هستند در تقویت سیستم ایمنی بدن به ویژه در ماه رمضان کمک می کند.
انتهای پیام/