بر اساس تحقیقات این میوه خوش طعم دارای خواص ضد التهابی و ضد سرطانی است و اثری معجزه آسا بر تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و مانند یک آنتی بیوتیک می تواند انواع عفونت ها را درمان کند.
از جمله دیگر خواص قره قات بازکنندگی عروق خونی و در نتیجه جلوگیری از گرفتگی عروق خونی و ابتلا به بسیاری از بیماری های قلبی در افراد است.
قره قات را می توان به عنوان یک ماده افزودنی به سالاد و مخلوط آبمیوه اضافه کرد و یا آن را به صورت خام مصرف کرد.
عصاره قره قات را می توان از عطاری های مجاز خریداری کرد و در فصل میوه دادن ،آن را بصورت تازه مصرف کرد.
قره قات میوه ای با خواص متعدد است و افراد مبتلابه سندروم روده تحریک پذیر، کولیت روده، ورم معده، سوء هاضمه، نفخ و یبوست نیز می توانند از آن به عنوان یک مکمل درمانی استفاده کنند.
مادرانی که نوزادان آنها دچار سوختگی پوست اطراف کشاله ران در اثر پوشک شده اند می توانند از آب قره قات به عنوان یک داروی ضد التهابی استفاده کنند.
منبع: MEDICAL MEDIUM
انتهای پیام/