گفتنی است، این نمک سدیم که در واقع نوعی نمک صنعتی است باعث خوشمزه شدن انواع مواد غذایی چون همبرگرها ، انواع پیتزا، چیپس و سایر خوراکی های فست فودی می شود و خاصیت اعتیاد آوری شدید مانند مواد مخدر دارد.
نخستین بار این نمک توسط یک شیمیدان ژاپنی در سال 1907 کشف شده است .
نمک E621 سبب می شود تا مواد غذایی کم قیمت و حتی غیر خوش طعم مزه دارو خوشمزه شوند.
در بسیاری از رستوران های دنیا به انواع غذا ها این ماده افزوده می شود تا مشتری ها جذب رستوران و غذاهای آن شوند.
از جمله بیماری ها در اثر مصرف این ماده افزودنی می توان آسیب شدید سلول های مغزی، اعتیاد به خوردن مواد غذایی ، چاقی ، مشکلات بینایی ، تخریب ژن ها و آسیب قوه چشایی و بویایی را نام برد.
براین اساس کارشناسان به افراد توصیه اکید می کنند از خوردن مواد غذایی فرآوری شده خودداری کنند و همینطور برچسب مواد غذایی صنعتی را خوانده و در صورت مشاهده این ماده از خوردن آن اجتناب کنند.
منبع: healthylifetricks
انتهای پیام/