این میکروب نقش بسزایی در حفظ حیات و زنده ماندن انسانها داشته که در بیشتر مواد غذایی و آشامیدنی چون آب و حتی در بدن سایر حیوانات نیز وجود دارد و به همان حالت زندگی می کند تا وقتی که عمر فرد به پایان برسد.
این میکروب نوعی همزیستی مسالمت آمیز با انسان دارد و از گازها و سایر ترکیبات باقیمانده غذایی در روده مانند آهن و سولفور برای تغذیه استفاده میکند.
این میکروب تک سلولی که غشای سلول آن شفاف است با سایر انگل هایی که انسان را دچار انواع عفونتها و بیماری ها میکند مانند انگل ژیاردیا تفاوت دارد و در دسته میکروب های مفید روده قرار می گیرد به طوری که خطری برای سلامتی انسان ندارد.
کارشناسان اعتقاد دارند هنوز راز و رمزهای زیادی در خصوص انگل ها و باکتری های روده انسان وجود دارد و شناسایی آنها می تواند باعث جلوگیری و بهبود بسیاری از بیماری های مرگبار و اپیدمی های جهانی شود.
کارشناسان در عین حال برای جلوگیری از ورود باکتری ها، میکروب ها و انگل های ناقل بیماری های دستگاه گوارش به بدن انسان ها توصیه اکید بر شستن میوه و سبزیجات، پخت به اندازه مواد غذایی، شستن دستها با آب و صابون به اندازه کافی و بویژه اجتناب از خوردن آب آلوده دارند.
اکثر انگل ها و بیماری های روده با پیگیری اقدامات درمانی ازبین می روند و سلامت بدست می آید.
منبع: live science
انتهای پیام/