برداشت جو از 4500هکتاراراضی سطح زیزکشت این محصول در جغتای آغازشد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاارن جوان از مشهد، مدیر حهادکشاورزی شهرستان جغتای گفت :بعلت بارندگی های بهاره ، مراقبت و سم پاشی های به موقع ونظارت کارشناسان کشاورزی ار مهمترین عوامل افزایش 20% این محصول می باشد.

رودسرابی افزود : ایجاد پایگاه ضد عفونی و معاینه فنی کمباینهای مهاجری که از استانهای شمالی کشوردر این فصل برای برداشت وارد شهرستان شده از اقداماتی است که برای اولین بار دراین شهرستان انجام می شود.

وی گفت : بخاطراینکه از ورود بذر های آلوده و علفای هرز و بیماریهای قارچی به شهرستان جلوگیری نمایم این پایگاه را در ورودی شهرستان که بااستانهای شمالی کشور و خراسان شمالی و سمنان هم مرز می باشیم ایجاد نموده ایم که استقبال خوبی انجام می شود .

انتهای پیام//

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.